bryllup

BRYLLUP


Vielse i kirken:

En smuk sang i kirken, når brudeparret har sagt ja til hinanden, giver en smuk bekræftelse på brudeparrets JA til hinanden. Bruden kan vælge at gå ind til en selvvalgt sang, for at gøre hendes entré ekstraordinær og personlig.


Ikke kirkelig vielse:

når vielsen skal foregå udendørs eller uden kirkens medvirken, kan jeg bookes til både at spille bruden op til brudgommen, spille til fællessange, synge solosange og evt. spille receptionsmusik efter vielsen.


Bryllupsreception:

uformel, hyggeligt afstemt musik til receptionen, hvor der vil være musik til enhver smag. Enten rent instrumentalt eller blandet med solosange.


Bryllupsmiddag:

livemusik under middagen lægger en hyggelig grundstemning, og som kan variere alt afhængig af selskabet og musiksmag. Musikken vil altid være nøje afstemt rent lydmæssigt, sådan at alle kan tale med hinanden, uden at musikken dominerer. Jeg spiller selvfølgelig også til fællessange- 


Dans til bryllup:

efter en lang bryllupsmiddag er det helt fantastisk at skrue op for musikken og efter brudevalsen spille op til dans. Sammen med mine fantastiske musikere spiller vi et kendt og meget dansevenligt repertoire, med musik fra 60’rne og op til i dag. Der danses typisk i 2 timer til et bryllup, og jeg anbefaler altid, at man slutter dansen til natmad, og lader denne runde aftenen af.