anmeldelser

“En helt fantastisk oplevelse.. du kom helt under huden på os alle. En oplevelse der ikke kan beskrives med ord...”


Dorthe Klim Larsen

"Kan give mine varmeste anbefalinger til Signe. Hun fuldendte min egen lille private fødselsdag med den skønneste intim koncert. Hun skabte den helt rigtige atmosfære for mine gæster med hendes meget fine fornemmelser for stemningen. Sidst med ikke mindst, havde hun arrangeret den dejligste surprice en mor kan ønske sig! Min datter sang solo og Signe spillede dertil. Tak, Signe. Du er en stjerne.”


Joan Dalsgaard Pedersen
"Signe får mine varmeste anbefalinger, helt klart 5 store stjerner - hun har med sin smukke og rene stemme - tryllebundet os et par gange. Hun synger med en inderlighed, som er så fantastisk.

Så mangler I en sangerinde, så er Signe klart første valget."


Lone Lønstrup ChristensenSigne sang mig op ad kirkegulvet og igen efter vielsen. Fuldstændig fantastisk. Den oplevelse burde alle have. Derudover fantastisk sparring inden dagen .. Signe får min varmeste anbefalinger.."


Maria Rothmann

"5 ud af 5. Vi havde fornøjelsen af Signes kæmpe musikalske talent, til vores datters konfirmation. Hun spillede og sang i næsten 6 timer, og var utrolig til at afstemme og tilpasse musikken i forhold til selskabet. Vi var alle sammen imponeret over hendes smukke stemme og hendes helt egen version af Ariana Grandes “into you” Tusinde tak, for at du tog turen til Roskilde, og var med til at gøre festen uforglemmelig."


Morten Asplund Ambus

"Signe sang og spillede til vores bryllup. Hun indfriede alle vores ønsker og forventninger... med stor indlevelse. Hun var både nærværende, tydelig iøre- og iøjenfaldende og samtidig helt diskret. Signe har vores varmeste anbefalinger."


Hanne Qwist Haaber
“Fantastisk dygtig sangerinde som varmt kan anbefales - formidler sange med en dybde og indlevelse der rører en dybt...”


Maiken Bundgaard

"Med kort varsel fik vi sammen på en god og rar måde lavet Steens´s playliste. 8 nøje udvalgte numre leveret som en intimkoncert i en lille stue til en 50 års fødselsdag. Publikum var 18 overraskede mænd. Tak Signe, du rørte os alle og kæmpe ROS til dig. Du kan det der. Vi alle kan varmt anbefale andre til at gøre din fest til en forskel med sådan en personlig oplevelse. Tak."


Lars Bo Willumsen
"Fuldstændig fantastisk. Tak for din sang og musik til vores datters konfirmation. Du indfriede alle forhåbninger og forventninger.

Alle vores bedste anbefalinger."


Carina Grau